Bošbom

Osnovni podatki

Odštevamo zadnje sekunde do bonus kartice BošBom* restavracije Dobri Čuk, ki prinaša novo svežino in veliko popustov ter akcij.

Poleg dobroimetja, ki si ga boste lahko naložili in s tem pridobili različne popuste (z ali brez dobroimetja) bo omogočala tudi brezplačno embalažo, pijačo ob glavni jedi, solato iz solatnega bara… (za več info povprašaj v restavraciji ali sledi profilu Dobri čuk na instagramu ali facebooku)…

Sedaj sprejemamo prednaročila za bonus kartico. Kdor prej pride, prej melje pravijo. Z zagotovitvijo kartice v prednaročilu s pristopno izjavo preko naše spletne strani ali osebno v restavraciji vsak dan od ponedeljka do petka med 10:00 in 15:00, si boste zagotovili ZAKLENJENO CENO** za izbrane artikle*** do 1.9.2022.

Povezava do obrazca oziroma pristopnica za kartico najdete tukaj.

Zvestoba nam veliko pomeni

Veseli naših rednih in novih strank, smo se odločili, da nagradimo vašo zvestobo in vas razveselimo s številnimi ugodnostmi in akcijami…

Poleg popustov kartica z ali brez dobroimetja prinaša še dodatne ugodnosti (BONUS+ npr: domači ledeni čaj ob naročilu glavnega obroka, embalaža gratis… za aktualne ugodnosti sledi @dobricuk na instagramu in facebooku.