O kartici in ugodnosti

Agentsko bonus kartico lahko napolnite z evri in z njo plačujete gostinske storitve (jedi iz dnevne, tedenske in sezonske ponudbe, tople in hladne napitke, sladice, omake v stekleničkah, tople napitke……) v restavraciji Dobri Čuk in Centralni obveščevalni kavarni Čuk.

Agentsko bonus kartico lahko napolnite v restavraciji Dobri Čuk ali v kavarni Čuk na naslovu Stegne 23a, 1000 Ljubljana in jo lahko uporabljali za gostinske storitve v restavraciji Dobri Čuk in kavarni Čuk.

– NAKUP DOBROIMETJA IN PRIPIS – UGODNOST V PROCENTIH

25,00€ – 60,00€  – pripis bonus zneska na kartico v višini 5% od izbranega dobroimetja

60,01€ – 90,00€ – pripis bonus zneska na kartico v višini 10% od izbranega dobroimetja

90,01€ – 130,00€ – pripis bonus zneska na kartico v višini 15% od izbranega dobroimetja

130,01€ – 170,00€ – pripis bonus zneska na kartico v višini 17% od izbranega dobroimetja

170,01€ >>> – pripis bonus zneska na kartico v višini 20% od izbranega dobroimetja

– BONUS+

Dodatne ugodnosti za imetnike AGENTSKE BONUS KARTICE z ali brez dobroimetja. Aktualno ponudbo lahko zasledite na družabnih omrežjih (Facebook in Instagram – @dobricuk, @KavarnaCuk), spletna stran www.dobricuk.si, na prodajnem mestu in preko e pošte.

Agentska bonus kartica je sicer označena z imenom in priimkom, vendar je kljub temu prenosljiva.

Kavcija za kartico znaša 4,00 EUR (z vključenim DDV).

Dobroimetje na Agentski bonus kartici je veljavno 12 mesecev od dneva nakupa. Po poteku tega roka dobroimetje na kartici poteče brez posebnega obvestila.

Agentska bonus kartica postane aktivna takoj po nakupu – to je po plačilu njene vrednosti na blagajni. Pred plačilom je Agentska bonus kartica neaktivna.

Dobroimetje na Agentska bonus kartica in ugodnosti BONUS+ ni mogoče unovčiti preko aplikacije Glovo in Wolt.

Popusti oz. ugodnosti se ne seštevajo, razen če je na ostalih akcijskih ugodnostih drugače navedeno. V primeru izrednih seštevanj ugodnosti oz. popustov, se upošteva tisti, ki je za stranko ugodnejši.

ON-LINE PRIJAVNICA: TUKAJ

Podjetje Kavarna Čuk d.o.o. ne prevzema odgovornosti za izgubo, krajo ali nepooblaščeno uporabo Agentske bonus kartice. Odtujene ali izgubljene kartice zato žal ni mogoče nadomestiti.