FANTASTIČNI prostorI

Ne glede na to ali organizirate konferenco, kongres ali zasebni dogodek, smo tu, da vam s pomočjo naših dvoran, omogočimo nepozabno izkušnjo. Naša ekipa vam stoji ob strani, da uresničimo vaše želje in poskrbimo za vse detajle. Ne odlašajte in stopite v stik z nami ter rezervirajte dvorane še danes!

Pri Fantastičnih prostorih imamo na voljo tri različne dvorane ter prostorno avlo, ki je pogosto uporabljena za sprejem vaših gostov in za pogostitve, ki jih organizira Kavarna Čuk. 

Poleg čudovitih prostorov vam ponujamo tudi možnost naročila cateringa, ki ga izvaja priznana Kavarna Čuk. To pomeni, da pri nas dobite vse v enem – odlično okolje in vrhunsko kulinarično razvajanje, kar predstavlja popoln paket za organizatorje dogodka.

Pri nas ne gre zgolj za prostor, temveč za ustvarjanje izjemne izkušnje, ki združuje ljudi in omogoča nepozabno druženje.

Rezerviraj prostor

Iščete najboljšo rešitev za kongrese, konference ali zabavne dogodke? Mi imamo rešitev za vas. Čimprej nas kontaktirajte in rezervirajte svoj prostor. 


Katere prostore imamo?

Na voljo so tri sodobno opremljene dvorane. Izberite dvorano, ki bo izpolnila vaše zahteve in želje.

 

V vseh naših prostorih je brezplačno na voljo:

Površina: 95 m 2

Kino postavitev: 65 oseb

Šolska postavitev: 38 oseb

Ste v iskanju popolnega prostora za manjše konference, delavnice, sestanke upravnih odborov, predstavitve ali usposabljanja? Potem ste našli pravo rešitev!

Dvorana Vega je naša najmanjša, a najbolj intimna dvorana, kjer se rojevajo pomembne ideje in vezi med udeleženci. Je idealna izbira za organizacijo različnih dogodkov, ki poudarjajo povezanost in sodelovanje v manjših skupinah. Njeno intimno vzdušje spodbuja kakovostne interakcije in krepitev pomembnih vezi med udeleženci.

Prilagodljivost dvorane Vaga omogoča organizacijo različnih vrst dogodkov, kot so izobraževanja, delavnice, seminarji, sestanki upravnih odborov, predstavitve in usposabljanja. Prostor je profesionalno opremljen, kar zagotavlja nemoten potek dogodka.

Izberite Dvorano Vega za svoj naslednji dogodek in ustvarite nepozabno izkušnjo za svoje udeležence.

Površina: 150 m 2

Kino postavitev: 100 oseb

Šolska postavitev: 48 oseb

Dvorana Zois s kapaciteto do 100 oseb, je popolna za izobraževalne dogodke, konference ter predstavitve produktov. S svojo prijetno in sproščeno atmosfero zagotavljamo, da bodo tako voditelji kot udeleženci nad prostorom navdušeni.

Dvorana Zois je zasnovana s poudarkom na udobju in funkcionalnosti, kar jo naredi primerno za različne dogodke. S prostorno zasnovo omogoča fleksibilnost postavitve, prilagojene vašim potrebam, hkrati pa ohranja intimno vzdušje, ki spodbuja sodelovanje in konstruktiven dialog.

S sodobno opremo, ki je na voljo v dvorani, vam nudimo vse potrebno za kvalitetno izvedbo vašega dogodka. Projekcijsko platno, avdio sistem in druge tehnične možnosti omogočajo nemoten potek predstavitev, konferenc in drugih dejavnosti.

Površina: 245 m 2

Kino postavitev: 150 oseb

Šolska postavitev: 88 oseb

Konferenčna dvorana je zasnovana tako, da omogoča realizacijo vaših ambicioznih vizij, obenem pa je popolnoma opremljena z moderno tehnologijo, ki bo pripomogla k nemotenemu poteku vaših dogodkov. 

 

Primerna je za organizacijo velikih konferenc, kongresov, poslovnih seminarjev, predstavitev in delavnic. Ne glede na vrsto vašega dogodka, vam omogočamo prilagodljivost postavitve in vzdušja, tako da bo popolnoma ustrezal vašim potrebam.

 

Opremljena je s sodobno tehnologijo, ki vključuje najnovejšo avdio-vizualno opremo, ki bo izboljšala kakovost vaših predstavitev, omogočila interaktivno komunikacijo in povečala vpliv vašega dogodka.

 

 

Avla v našem prostoru predstavlja odličen sprejemni prostor, ki bo vaše goste navdušil že ob prvem koraku. Prostorna in svetla avla ustvarja prijetno dobrodošlico, ki je idealna za topel sprejem vaših gostov. S čudovitim vzdušjem in premišljeno zasnovo je avla odlična izbira za različne dogodke in druženja.

S prostorno zasnovo avle omogočamo udobno gibanje gostov, hkrati pa ohranjamo občutek intimnosti. Svetloba, ki vstopa skozi velika okna, dodaja svežino prostoru in ustvarja prijetno atmosfero. 

Primerna je tudi za sproščeno druženje po končanem programu. V naši avli lahko gostje uživajo v neformalnih pogovorih, okusnih prigrizkih ter prijetni glasbi, kar pripomore k celoviti izkušnji dogodka.

Naše zadovoljne stranke

Z dvorano Vega smo zelo zadovoljni. Je prostorna, elegantna in predvsem funkcionalna. Pohvala gre tudi ekipi, saj so hitri in odzivni.
Red Orbit d.o.o.
Fantastični prostori so zelo lepi, z izjemno avlo in nadpovprečnim številom čistih in urejenih sanitarij. Organizatorji in komunikacija z vsemi predstavniki je bila odlična, saj so izjemni ustrežljivi in prijazni glede na želje naročnika.
Isha foundation
Fantastični prostori upravičeno nosijo svoje ime. Mi pa z veseljem dodajamo: fantastični ljudje. Pri organizaciji dogodkov zelo cenimo odzivnost, fleksibilnost, zanesljivost in prijaznost, kar smo tukaj tudi dobili.
Sojer d.o.o.

Rezerviraj prostor

Iščete najboljšo rešitev za kongrese, konference ali zabavne dogodke? Mi imamo rešitev za vas. Čimprej nas kontaktirajte in rezervirajte svoj prostor. 

Catering Kavarne Čuk

 

Za catering v naših dvoranah poskrbi Kavarna Čuk, ki vam pripravi pogostitev popolnoma po vaših željah! 

Izbirate lahko med coffee break pogostitvijo, ki vključuje kavo, čaje, različne sokove ter slastne rogljičke, lahko pa izbirate tudi med bogato ponudbo finger food-a ali pa si izberete različna kosila, ki bodo navdušila vaše goste na dogodku.

Izdelek brez naslova (14)

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Za vsa ostala vprašanja nas lahko kontaktirate na email naslovu info@fantasticni-prostori.si .

Dvorane je mogoče najeti od ponedeljka do petka, med 8. in 20. uro. Najem dvoran izven navedenega časovnega okvira ter ob vikendih je možen po dogovoru.

Ponujamo 4-urne, 8-urne in celodnevne najeme dvoran.

Dvorane lahko rezervirate tako, da pošljete povpraševanje na naš email naslov info@fantasticni-prostori.si ali pa nas pokličete na telefonsko številko 01 500 31 23.

V dvorani je na voljo računalnik, projektor, platno za projekcije, magnetna tabla s papirnatimi listi, mikrofoni (ročni, kravatni/naglavni, mikrofon za govorniški pult), pointer ter kabli za različne priključke. Vsa oprema je na voljo brezplačno.

Da, v primeru najema dvorane imate brezplačno na voljo tudi avlo, kjer ponavadi potekajo tudi pogostitve.

Ob potrditvi najema naročnik določi scensko postavitev dvorane. Najemnik se z ekipo Fantastičnih prostorov dogovori o pripravi dvorane najpozneje tri dni pred najemom. Stoli in mize so lahko postavljeni v kino, šolski, krožni ali U-postavitvi.

Rezerviraj prostor

Iščete najboljšo rešitev za kongrese, konference ali zabavne dogodke? Mi imamo rešitev za vas. Čimprej nas kontaktirajte in rezervirajte svoj prostor. 

Kontakt

Delovni čas

  • PON – PET: 8:00 – 16:00 
  • vikendi in prazniki po dogovoru